Een eigen website maken met een PHP script

Geplaatst op 03-01-2023

Categorie: Computer en internet

Met de CMS software van Vrolijk Internet Services kunt u een eigen website beginnen en beheren. Uw website wordt uitgerust met een beheergedeelte waarmee de site op een eenvoudige manier aangepast kan worden. Zo is er een scherm voor het beheer van de pagina’s op uw website en is er weer een ander scherm waarmee afbeeldingen aan uw site kunnen worden toegevoegd.

Afbeeldingen worden voorzien van een unieke shortcode die binnen de verschillende onderdelen van uw site geplaatst kan worden. Op de plek waar een shortcode geplaatst is, zal de bezoeker de bijbehorende afbeelding te zien krijgen.

Ook kunt u op eenzelfde wijze banners, formulieren en knoppen plaatsen op uw site. Voor het ontwikkelen van verschillende soorten websites zijn er verschillende pakketten te koop op de website van Vrolijk Internet Services. Zo is er een script dat speciaal bedoeld is voor het maken van een advertentie website en ook kan er een startpagina script voor het ontwikkelen van een startpagina website aangeschaft worden. Zo is er voor elk type website een PHP script dat daarbij past. Ieder script dat door Vrolijk Internet Services wordt geleverd, is voorzien van een beheergedeelte waarmee eenvoudig wijzigingen binnen uw site kunnen worden aangebracht. Ook is ieder script van een installatieprogramma voorzien, dat kan worden gebruikt om de website gereed te maken op uw hostingpakket.

Het is een goed idee om eerst te beslissen welk type website u wilt ontwikkelen. Vervolgens kunt u aan de hand daarvan besluiten welk PHP script daarvoor het meest geschikt is. Voor het maken van een marktplaats website is het gebruikelijk om te kiezen voor het marktplaats script, waarbij voor een affiliate site juist het affiliate webshop script de meest logische keuze is. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd Vrolijk Internet Services om advies vragen. Vrolijk Internet Services kan u adviseren bij het kiezen van het juiste PHP script voor uw website.